___

Χριστοφορος

Διονυσης

Ελευθερία η Θάνατος μα απόλυτος δικτάτωρ με ότι καταπιάνεται. Από τα πρώτα χρόνια της εφηβείας του ασχολήθηκε με τη μουσική σε ερασιτεχνικά μαθητικά συγκροτήματα και την ορχήστρα του σχολειού. Με ευρεία γκάμα στα ακούσματα του μοιράζεται την αγάπη του για τη μουσική μαζί μας (οι θαυμάστριες να επικοινωνήσουν με την γραμματεία  για περεταίρω πληροφορίες).

Παναγιωτης

Φήμες λένε ότι πριν πιει καφέ δεν μιλάει. Γενικά τον λες και ανισόρροπο (φαίνεται και στην φωνή του που φαλτσάρει πολύ συχνά). Κολλημένος με διάφορα πράγματα, την μουσική, την σχολή του (φιλολογικό), τις ιδιοτροπίες του (είναι άπειρες), τις κακές του συνήθειες και την ΑΕΚ (ΑΕΚ, ουίσκι και Iron Maiden δίσκοι, φυσικά).

Συλβια

Το γεγονός πως δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο και πως έχει μια "καλή" κουβέντα για όλους κάνει πολλούς να θέλουν να τη δείρουν. Μιλάει ψιθυριστά, αλλά ευτυχώς στο ραδιόφωνο τη σώζει το μικρόφωνο. Μικροκαμωμένη, σε σημείο που αχνοφαίνεται, φοιτήτρια φιλολογίας, αλλά ως κουραστικά ανήσυχο πνεύμα έχει άλλα σχέδια για το μέλλον. Τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τη μουσική (εξ ου και το ραδιόφωνο) και στη συνέχεια για όλες τις υπόλοιπες τέχνες.

Πετρος


Στελιος